Kotroczó Kőfaragó Műhely

Címkék:kőfaragó, műhely, márvány, műkő
Rövid leírás:A Kotroczó Kőfaragó Műhely nagy tapasztalattal rendelkezik műkő korlátok, márvány lapok és sírkövek készítésében. Műkő korlát gyártás egyedi igények szerint!

Rendkívül megtisztelő, hogy hozzánk fordul, hogy segítségére legyünk méltó emléket állítani a szeretett eltávozottnak. A mi küldetésünk az, hogy ebben a rendkívül nehéz időszakban valóban minőségi termékeinkkel maximális segítséget nyújtsunk önnek. Segítünk a legmegfelelőbb síremlék kiválasztásában és felállításában. Kérjük, tekintse át rövid tákékoztatónkat, s további kérdéseivel illetve megrendelésével forduljon bizalommal munkatársunkhoz.

A gránit, egy kő az örökkévalóságnak

Síremlékeinket 100%-ban gránitból készítjük. A gránit sírkő örök szín- és fénytartó, sohasem veszíti el a fényességét. Időtállóbb minden más kőnél. Felülete annyira kemény, hogy lehetetlen megkarcolni, megsérteni. Emellett egyedi, hiszen minden darab más-más rajzolatú.

Magyarországon nem bányásznak gránitot.

Minőség és választék

Minden sírkövünk kézi megmunkálású. Köveinkből több mint kétszáz fajta sírt lehet összeállítani, a színek és formák igény szerint variálhatók.

Garancia

Minden egyes síremlékünkre teljes körű, 10 éves garanciát vállalunk.

Gyorsaság

A gyászolók számára rendkívül fontos, hogy a temetést követően a lehető legrövidebb idő alatt elkészüljön az eltávozott méltó végső nyughelye. Rövid határidővel dolgozunk, így különleges, egyedi igények megvalósítását is legfeljebb nyolc-tíz hetes határidővel vállaljuk.

Kapcsolatfelvétel

Felkeltettük érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az oldalt a Kotroczó Kőfaragó Műhely üzemelteti és tartja karban.
Minden jog fenntartva - © 2009, Kotroczó Csaba
Webtárhely szolgáltatás, weblapkészítés: Winkler Informatika Kft.